Macie jakieś natręctwa zakupowe?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zak14
    Rider
    • 2011
    • 605
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez xtremesystems
    panie to sie leczy
    łatwiej uśpić niż leczyć
    Octavia 2 FL Combi 1.9 BXE

Komentarz

• ChillOutPL
      Rider
      • 2011
      • 672

ja to mam tak ze jak wchodze na gielde czy np. do jakiegos supermarketu to od razu lece nie dzial motoryzacyjny
      Moja dawna O1
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...082763#1082763

Dawny Volkswagen GOLF Mk4
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71147

MOJE SEICENTO SPORTING
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Komentarz

• demmsi
        Elegance
        • 2011
        • 966
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

ChillOutPL mam to samo, że pierwsze gdzie ide to na dział kosmetyków motoryzacyjnych w supermarketach. Ale przeważnie nic w nim ciekawego nie ma i wracam na inne działy :diabelski_usmiech

Komentarz

• Garret
          L&K
          S_OCP Member
          • 2006
          • 1196
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez hubert78
          Narzędzia wszelkiego rodzaju ( zwykłe , elektronarzędzia, gadżeto-narzędzia itp.)
          Moja "choroba" jest tak zaawansowana że jak wybieram się do sklepów typu Castorama, to w domu zostawiam wszystkie karty i zabieram jedynie gotówkę wyliczoną mniej więcej na to co muszę kupić. A już odkąd rok temu wporowadziłem się do domku gdzie mam garaż z zapleczem to już masakra, na przykład żona wysłała mnie do marketu budowlanego po trawę, nawóz itp. wróciłem po 2h z rachunkiem na poziomie 500 zł oczywiście o trawie i nawozie zapomniałem :szeroki_usmiech
          hehe mam to samo, w zeszłym roku z okazji prac wykończeniowych przy domu miałem sporo frajdy- szlifierki, wkretarki, bity etc.;-)
          do tego scyzoryki, noże i latarki :lol:
          ile razy słyszałem pytanie- po co ci kolejna latarka? odpowiedź- bo takiej LED-owej jeszcze nie miałem :lol:
          Garret

-----------
          Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• dwaoka
            Elegance
            • 2010
            • 927

Garret, dokładnie, sam mam kilka magliteów, wiertarek, kluczy, a w samochodzie zawsze mam leathermana, którego dostałem 10lat temu od taty...
            bkc+dsg

Komentarz

• Enriquez
              RS
              • 2009
              • 7685
              • Superb III (3V3)

ja jak coś nowego do samochodu sobie wymyślę, to już nie ma takiej opcji żeby się nie wydarzyło wcześniej czy później. Z reguły zapuszczam www.przeszukamy.pl i jak się trafi kluczowy element w dobrej cenie, to reszta klamotów i montaż w aucie to kwestia jednocyfrowej liczby dni... :?
              Pozdrawiam
              Marcin

Komentarz

• g4cek
                Rider
                • 2011
                • 402

ja kupuję narzędzia, zwykle tanie do 20-30 zł ale dosyć często lub jakieś takie gadżety do domu które montuje w mieszkaniu a są one do kupienia w biedronce (śmieszne ale prawdziwe) chodzę do biedronki i skupuję takie rzeczy do domu które później montuję zwykle są to drobiazgi ale fajne i praktyczne. Ostatnio kupiłem gniazdka na pilota 3 szt za 20zł

Komentarz

Pracuję...